Om oss

Vi har stöttat organisationer i deras transformation i över 10 års tid och coachat hundratals ledare i sin utveckling med mycket goda resultat.

Namnet Eight:AM är inspirerat av ett kafé i San Fransisco. Vi åkte till Kalifornien för att få inspiration och för att fånga atmosfären av innovation och kreativitet. Vi började våra morgnar på cafét Eight am med en hälsosam frukost för att dela våra intryck och insikter från våra möten med företags innovatörer, entreprenörer och kreativa talanger i Silicon Valley. Detta blev starten på vårt nya företag.

Vad vi tror på
En värld av hållbar tillväxt för människor och organisationer

Vad vi gör
Vi möjliggör meningsfull och verklig transformation för organisationer och individer

Hur vi gör det
Tillsammans med oss får organisationer och individer insikter och verktyg för att fokusera på det som verkligen är viktigt och få det att hända

Med Eight:AM får du ett flexibelt och skalbart team. Alla företag är unika och vi skräddarsyr det som just ni behöver. Det gör att vi sätter ihop det team och de kompetenser som  just ni behöver och ni betalar för det ni får. Enkelt och transparent.

Vårt nätverk är stort, tillsammans med konsulter och coacher i över 20 länder stödjer vi organisationer att växa och utvecklas

Vilka vi är
Vi är tydliga, närvarande, möjliggörare, sanningsenliga och kreativa

 

 

Grundare

våra vänner