Om oss

Innovation och hållbarhet

Eight Am är inspirerat av ett kafé i San Fransisco. Vi åkte till Kalifornien för att få inspiration och för att fånga atmosfären av innovation och kreativitet. Vi började våra morgnar på cafét Eight am med en hälsosam frukost för att dela våra intryck och insikter från våra möten med företagsinnovatörer, entreprenörer och kreativa talanger i Silicon Valley. Det blev starten på vårt nya företag.

Namnet Eight Am har flera betydelser. Först av allt innebär det en fräsch start och gryningen av en ny dag – en allegori till dagens affärslandskap där ett nytt kapitel som kännetecknas av innovation och hållbarhet äger rum.

Gedigen erfarenhet av affärsutveckling och agilt ledarskap

Vi har lång erfarenhet av att coacha och stödja ledare och organisationer i deras förändring. Alla som jobbar här, har själva varit seniora ledare och känner väl till de utmaningar och möjligheter som finns i komplexa och internationella miljöer.

Med en gedigen erfarenhet av affärsutveckling och agilt ledarskap i globala företag och offentlig verksamhet, säkerställer vi att alla aktiviteter genererar livskraftig och långsiktig tillväxt. Utöver det, är vi även leverantör till statliga myndigheter genom Kammarkollegiets ramavtal kring verksamhets- och ledarutveckling samt Managementtjänster, Verksamhets- och organisationsutveckling.

Meningsfull och verklig transformation

Vi vägleder organisationer och individer till ett mer hållbart och innovativt tankesätt som möjliggör meningsfull och verklig transformation. Tillsammans med oss får ledare och organisationer verktyg och insikter för att navigera och utvecklas i det nya affärslandskapet, där gamla regler inte längre gäller.

Som coacher hjälper vi ledare och organisationer att skapa klarhet och fokusera på det som är viktigt. Vi är din och företagets ”thought disruptor”.

Våra värderingar uttrycker hur vi är: tydliga, prestigelösa, modiga, energiskapande och kreativa och hjälper er att få förändringen att hända.

Kontakta oss

Vill du veta mer om hur vi kan stödja dig som ledare och företaget i utvecklingen och förändringen? Slå en signal eller skicka ett mail.

Partners

våra vänner