En ny verklighet– konsten att utvecklas genom agila coachande ledningsteam

DIGITALT SEMINARIUM: Kontakta oss så sätter vi upp ett tillfälle tillsammans

Vi är mitt uppe i att hantera konsekvenserna av en global kris. Den påverkar oss alla på många olika sätt både personligt och professionellt. Många verksamhetsledningar sitter eller har suttit i en bubbla av krishantering och har mer att göra än någonsin.  Det vi upplever just nu sätter fokus på ett redan pågående mycket stort paradigmskifte där hittills fungerande sätt att leda, arbeta och tänka blir obsoleta i allt snabbare takt. Hur kan vi jobba i ledningsteamet när vi ska leda i det ”nya normala”? Hur skapar vi fokus på utveckling och hur kan ledningsteamet vara en viktig katalysator i det arbetet?

Forskningen visar att i framtiden kommer coaching att vara en av de huvudsakliga metoderna för självutveckling, innovationsförmåga och kulturförändring. Vi ser att framtiden redan är här och att utveckla coachande ledningsteam blir den katalysator som behövs för att leda i det ”nya normala”.

Välkommen att boka ett digitalt möte om hur vi kan utveckla agila coachande ledningsteam. Ni kommer att:
– fylla på era insikter om hur agila coachande ledningsteam arbetar och varför den kapaciteten är helt central i det “nya normala”
– se hur ni konkret kan gå tillväga för att utveckla en coachande metodik och kultur i ledningsgruppen
–  få med er några kraftfulla verktyg som är avgörande för att lyckas

Vi ser fram emot att ses!

    Jag godkänner att min information lagras