I framgångsrik förändring är människan i fokus

FRUKOSTSEMINARIUM:

Går er förändring för långsamt eller får ni den inte riktigt att hända? I stort sett alla branscher och organisationer står idag inför eller mitt i gigantiska omstruktureringar eller förändringar som manar oss till innovation och nytänkande. De flesta ledare som vi träffar har prövat olika sätta att skynda på utvecklingen men stött på motstånd eller tröghet. De vanliga sätten att jobba med förändring räcker inte fullt ut.

Vi är övertygade om att för att skapa en framgångsrik och i längden hållbar förändring behöver människan vara i fokus. Genom att gå under ytan av alla strukturer och system och se vad som verkligen driver förändring kan vi skapa autentiska handlingar som ger tydliga resultat. Vi delar med oss av våra erfarenheter kring 5 nyckelfaktorer som vi sett skapat resultat och hållbar förändring.

Vill du utforska detta tillsammans med oss och dela erfarenheter med andra om vad de ser och hur de tar sig an den nya situationen? Vi hälsar dig som VD/GD, styrelseledamot eller arbetar i annan ledande befattning välkommen till Eight:AM’s frukostseminarium den 29 november.

Välkommen!

Frukostmöte
När:
Fredagen den 29 november kl. 08.00 – 9.30. Frukost serveras från 07.30
Var: Eight:AM på Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, 5 tr
Pris: Seminariet är kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat så det är först anmälda som gäller. En avgift om 400 SEK utgår vid uteblivet besök.

Anmälan

Jag godkänner att min information lagras