”Det händer redan nu, men vi ser det inte” – en spaning in i framtidens ledarskap

Världen förändras snabbt omkring oss, inte minst på teknikområdet och även när det gäller människors värderingar, och detta utmanar ledarskapet. Det ser vi på Eight:AM väldigt tydligt i våra dagliga möten med chefer, vd:ar, styrelser och ledningsgrupper.

Vi tror på
 en värld av hållbar tillväxt och utveckling för individer och organisationer som är beredda att vara med i förändringen. Här kan man behöva ta hjälp av duktiga människor runtomkring för att få fram insikter och verktyg för att kunna fokusera på det som verkligen har betydelse, och som får önskade förändringar att hända.

För att bli ännu bättre på att leda förändring, och eftersom vi är så nyfikna till vår natur, bestämde vi oss för att djupintervjua 100 toppchefer inom stat, kommun, ideell sektor och näringslivet om hur de ser på morgondagens ledarskap. Studien har pågått under flera års tid och nu delar vi gärna med oss av resultaten. Under våren har vi genomfört flertalet workshops och seminarier för att fortsätta samtalen om framtidens ledarskap. Vill du också vara med i samtalet tillsammans med din ledningsgrupp får du gärna kontakta oss så bokar vi en tid att ses. Vi bjuder på 2 timmars workshop med er. Anmäl dig nedan.

Anmäl dig här