”Det händer redan nu, men vi ser det inte” – en spaning in i framtidens ledarskap

FRUKOSTSEMINARIUM: Vi hälsar dig som VD/GD, styrelseledamot eller arbetar i annan ledande befattning välkommen till Eight:AMs ”Welcome to the future” frukostseminarium den 10 april. Vi bjuder på frukost och du får möta en spännande panel av ledare som tillsammans delar sina erfarenheter och reflekterar kring framtidens ledarskap. Samtalet tar sin utgångspunkt från en omfattande studie som genomförts under flera års tid med ett hundratal av Sveriges högsta beslutsfattare. Samtalet leds av Eva Ohlsson, Eight:AM, som varit med och tagit fram studien.

Under seminariet kommer du få ta del av vad ledarna ser som avgörande att förstå och sätta fokus på för att lyckas i perspektiv av det hyperkomplexa landskap som vi redan nu befinner oss i.

PANELEN:

Carola Lemne, fd VD Svenskt Näringsliv

Carola har lång erfarenhet av att leda experter i komplexa verksamheter, och har under åren som vd på Svenskt Näringsliv kunnat se tecken på hur ledarskapet i princip alla branscher i Sverige är under förändring.

Karl Engelbrektson, Arméchef Försvarsmakten

Karl har under lång tid varit engagerad och drivande inom en rad utvecklingsområden, bla ledarskap och genusfrågor. Som ledare har han fått stort genomslag och även utmanat rådande uppfattningar i olika frågor. Han har haft flera internationella ledaruppdrag inom Nato och EU.  Han är just nu nominerad som chef över EU:s militära stab.

Ann-Therese Enarsson, VD Tankesmedjan Futurion

Futurion har till uppgift att framtidsspana på de utmaningar som arbetslivet möter. Ann-Therese leder Futurion som är TCO :s  tankesmedja. Futurion har bland annat tagit fram skriften: Vad händer när chefen blir en app? Om hur transformationen förändrar ledarskapet och sättet att organisera arbetet.

Christian Landgren, VD Iteam, en tech- och digitaliseringsbyrå i Stockholm och Göteborg

Christian har en omfattande tech-bakgrund och stöttar uppdragsgivare, bla regeringen, i digital strategi. Christian och Iteam har nyligen  blivit uppmärksammade både för sina djärva förslag kring skapandet av den svenska e-kronan, samt för Flödeskollen, där Iteam visualiserat hur sociala plattformar kan kontrollera sina användare utan att det märks. Han är även internationell domare i världens största innovationstävling.

SAMTALSLEDARE:

Eva Ohlsson,  grundare Eight:AM

Eva Ohlsson

Eva har en bakgrund som VD  och sedan 15 år coach och konsult inom verksamhetsutveckling och ledningsutveckling . Hon leder bla chefsutvecklingsprogram på uppdrag av regeringen och stödjer ledare och organisationer såväl i Sverige som internationellt att öppna upp för nya perspektiv och lyckas i en alltmer komplex samtid.

 

Välkommen!
Eva, Katarina och Magdalena

Frukostmöte
Frukosten är fullbokad
När: 10 april kl. 08.00 – 9.30. Frukost serveras från 07.30
Var: Eight:AM på Epicenter, Mäster Samuelsgatan 36, 5 tr
Pris: Seminariet är kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat så det är först anmälda som gäller. En avgift om 400 SEK utgår vid uteblivet besök.

Anmäl dig här