Digitalisering som verksamhetsutveckling

FRUKOSTSEMINARIUM: Vi hälsar dig som VD/GD, styrelseledamot eller arbetar i annan ledande befattning välkommen till Eight Am’s ”Welcome to the future” frukostseminarium den 25 januari. Vi bjuder på frukost och du får möta Jan Gulliksen som kommer att prata om vad digitaliseringen egentligen handlar om och vad den får för konsekvenser för verksamhetsutvecklingen och våra organisationers framgång.

Vi vet att digitaliseringen kräver helt nya sätt att arbeta, leda och utveckla verksamheter och tillsammans med er vill vi reflektera kring några av företagens idag mest avgörande frågor i den digitala transformationen.

Jan Gulliksen, mera känd som ”Gulan” är professor i Människa-datorinteraktion och Vicerektor för Digitalisering vid KTH. Han forskar och undervisar inom Digitalisering, Användbarhet och tillgänglighet av IT, digital arbetsmiljö och användarcentrerad systemdesign. Han ledde tidigare regeringens Digitaliseringskommission och sitter numera med i regeringens Digitaliseringsråd. Han innehar uppdraget Digital Champion of Sweden.

Välkommen!
Eva, Katarina och Magdalena
Eight Am

Frukostmöte
När: 25 Januari 2019, kl 08.00 – 9.30. Frukost serveras från 07.30
Var: epicenterstockholm.com Mäster Samuelsgatan 36, 5 tr
Pris: Seminariet är kostnadsfritt. Antalet platser är begränsat så det är först anmälda som gäller. En avgift om 400 SEK utgår vid uteblivet besök.

Anmäl dig här